Voor boekingen kunt u contact opnemen met dhr. A. Bouwmeester - tel. 0570 - 55 14 08

Kerstconcert 2019

Kerstconcert Op Koers 2019

Het is zaterdag 14 december. Buiten is het koud en in de verte zie je de lichtfakkels branden. Het Bonte Paard in Dijkerhoek wacht op je komst, hoornblazers lokken je naar binnen..
Er is weer een jaar voorbij en het wordt Kerst. Je hebt het gure weer doorstaan. Geen zee was te hoog, want je wilt erbij zijn. Binnen is het gezellig, je wordt welkom geheten met een lekker kopje koffie of thee en je hoort de zangers en het Op Koers-combo zich voorbereiden op wat komen gaat. De geluidsvoorziening ondergaat de laatste test en soliste Hilde Klunder maakt haar stem los met een aria..
De zeebonken, piraten en vissers van shantykoor Op Koers laten hun vredelievende kant zien. Onder de inspirerende leiding van de nieuwe dirigente Ineke Agaart kan het concert beginnen met een vernieuwd kerstrepertoire. Er is samenzang, dus komen wij allen tezamen.

Kortom: u bent van harte welkom voor weer een geweldig kerstoptreden van Op Koers in een sfeervolle ambiance.
U vindt het Bonte Paard aan de Deventerweg 87 in Dijkerhoek (Holten). Zowel aan de zaal als in voorverkoop is de entree: € 10,-  inclusief een kopje koffie. Voorverkoop via de leden en per e-mailadres: antoonbouwmeester@gmail.com.

 

 

Kerstconcert 2019

Sponsoren 'Op Koers'