top of page

Lid worden

Hoe?

Als je lid wilt worden kun je bellen met onze voorzitter Jaap Messie tel.nr. 06 8365 1126 of met James Mol 06 3963 9033. Je kunt ook eerst eens vrijblijvend op een maandagavond bij een koorrepetitie komen kijken in de kantine van de voetbalclub Eefde aan de Meijerinkstraat 5 in Eefde om te bepalen of zingen bij Op Koers wat voor je is.
 

Wat moet je kunnen?

Bij Op Koers hoef je niet al goed te kunnen zingen als je lid wilt worden want dat leer je bij ons spelenderwijs door eerst maar eens naast iemand te gaan staan die dat wel kan en dan zing je de liedjes zo mee. Je hoeft ook geen noten te kunnen lezen maar als je dat kunt is dat natuurlijk wel een voordeel. Het enige dat je nodig hebt is er plezier in hebben om samen met een stel andere kerels ons soort liedjes te zingen.

Andere zaken

Als je lid wordt krijg je van het koor de kleding die we aan hebben als we ergens optreden, het zangboek met de teksten van alle liedjes die we zingen en een muziekstandaard voor het zangboek. Dat alles blijft je eigendom zolang je lid bent van Op Koers.
Verder verwachten we dat je in principe bereid bent om elke maandagavond van 20.00 - 22.00 uur mee te doen aan de koorrepetitie in de kantine van de voetbalclub van Eefde.

En als we ergens een optreden hebben doen we dat natuurlijk het liefst met alle koorleden en we gaan er vanuit dat jij ook bereid bent om dan mee te gaan naar zo'n optreden voor het publiek in het openbaar of in een verzorgingstehuis.

Kosten
De contributie is € 200,- per jaar maar je kunt elke maand opzeggen.

De kantine van de voetbalclub in Eefde waar we elke maandagavond repeteren

bottom of page